Isufi: Udhëheqësit e shtetit u treguan neglizhentë në rastin e Haradinajt

Isufi: Udhëheqësit e shtetit u treguan neglizhentë në rastin e Haradinajt

Nënkryetari i AAK, Ahmet Isufi, në një intervistë për “Epoka e Re”, është shprehur i bindur se më 6 prill do të lirohet lideri i tyre. Ai ka thënë se nuk ka asnjë arsye që pas kësaj date Haradinaj të mos jetë në Kosovë, duke theksuar se ky proces ndaj tij ka qenë dhe është i padrejtë. Isufi ka vlerësuar se shteti i Kosovës dhe drejtuesit e tij janë treguar neglizhentë ndaj rastit Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Franca, Spanja dhe shtete të tjera në Parlamentin Evropian sërish shpehen kundër liberalizimit të vizave për Kosovën

Çështja e vizave për vendin tonë do të diskutohet më 13 tetor, në Bruksel, ashtu sikur është diskutuar dhjetëra herë deri tani

Presidenca çeke e cila përfaqëson  Bashkimin Evropian e ka vendosur  zyrtarisht në rend dite diskutimin …