Sot dhe nesër, për herë të parë mbahet Festivali Kombëtar Folklorik "Plaku 2017"

Sot dhe nesër, për herë të parë mbahet Festivali Kombëtar Folklorik “Plaku 2017”

Sot dhe nesër, për herë të parë mbahet Festivali Kombëtar Folklorik “Plaku 2017” Festivali ka karakter garues në të cilin do të marrin pjesë shoqëri kulturore artistike nga mbarë trojet Shqiptare. Festivali është organizuar dhe  mbahet me rastin e ditëlindjes së Xheladin Gashit, i njohur gjatë luftës si Komandant “Plaku” me qëllim  për të nderuar veprën dhe sakrificën e këtij heroi.

Kontrolloni gjithashtu

Blinken: Nëse zbatohet marrëveshja mes Kosovës e Serbisë, pavarësia e saj do të pranohet nga 5 vendet e BE-së që ende nuk e kanë njohur

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken u shpreh se nëse marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë …