KEK
Fillimi / Lajmet / Sot Kosova shënon 13 vjetorin e pavarësisë pa më meritorët e saj, Jakup Krasniqi, Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi
Sot u mbajt seanca gjyqësore e radhës kundër ish-kryetarit të Kosovës Hashim Thaçi, dhe ish krerëve të UÇK- së

Sot Kosova shënon 13 vjetorin e pavarësisë pa më meritorët e saj, Jakup Krasniqi, Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi

Sot Kosova shënon 13 vjetorin e Shpalljes së  Pavarësisë pa katër ndër më meritorët e saj, Jakup Krasniqi, Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi, të cilët padrejtësisht po mbahen në arrest nga Gjykata Speciale kundër UÇK-së. Po ashtu në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës  nuk janë ne mesin tonë tre ndër më meritorët e luftës për liri, Salih Mustafa, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, të cilët Gjykata Speciale kundër UÇK-së po i mbanë në arrest, të akuzuar për gjoja krime lufte dhe “pengim të drejtësisë”.

Kontrolloni gjithashtu

Këshilli i kryetarëve të komunave mblidhet sot për të diskutuar lidhur masat anti-Covid

Këshilli i kryetarëve të komunave mblidhet sot për të diskutuar lidhur masat anti-Covid

Këshilli i kryetarëve të komunave do të mblidhen sot për të folur lidhur masat anti-Covid, ...