Sot, në 24 vjetorin e rënies në altarin e lirisë, u përkujtua dëshmori dhe heroi i kombit, dr.Shpëtim Robaj

Sot, në 24 vjetorin e rënies në altarin e lirisë, u përkujtua dëshmori dhe heroi i kombit, dr.Shpëtim Robaj

Sot, në 24 vjetorin e rënies në altarin e lirisë, u përkujtua dëshmori dhe heroi i kombit, dr.Shpëtim Robaj. Në nderim të jetës dhe veprës tij, Komuna e Malishevës, të prirë nga nënkryetari i Komunës së Malishevës, Vesel Krasniqi, drejtori për shëndetësi, Hajdin Berisha, drejtori i QKMF-së, Afrim Krasniqi dhe drejtor e zyrtarë tjerë komunal, sot kanë bërë homazhe pranë bustit të dr.Shpëtim Robaj, para Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Malishevë, emrin e të cilit e mbanë me krenari kjo qendër. Nënkryetari i Komunës së Malishevës, Vesel Krasniqi, e ka vlerësuar lartë figurën e dr.Shpëtim Robaj dhe kontributin e tij në luftë, në shërbimin e dhënë për luftëtarët dhe civilët, anekënd Kosovës, deri sa edhe ka rënë, më 30 shtator të vitit 1998.

Kontrolloni gjithashtu

Bisedë në studion e TV-Diellit me poetin, Bajram Bekteshi, luftëtar i lirisë ish-epror në UÇK-TMK-FSK

Sot përurohet përmbledhja poetike, “Bulbëri mendimesh” e autorit, Bajram Bekteshi

Në kuadër të festave të Nëntorit, sot  në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Ukshin …