vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Sot në ora 11:00 në qytetin e Lipjanit zbulohet shtatorja e heroit të kombit Ismet Asllani
Sot në ora 11:00 në qytetin e Lipjanit zbulohet shtatorja e heroit të kombit Ismet Allani

Sot në ora 11:00 në qytetin e Lipjanit zbulohet shtatorja e heroit të kombit Ismet Asllani

Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së, Dega në Prishtinë i fton të gjithë që të marrin pjesë me rastin e zbulimit të shtatores së Heroit të kombit Ismet Asllani, me 14 qershor në ora 11:00 në qytetin e Lipjanit.

Kontrolloni gjithashtu

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”, në Lypjan, u përurua libri, “Januz Bajçinca me bijtë Ruzhdiun dhe Nebihun”

Sot në Shtëpinë e Kulturës, “Tahir Sinani”  në Lypjan, është përuruar libri: “Januz Bajçica me ...