driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Më 15 qershor 2018 do të përkujtohet dëshmori i kombit Imer Krasniqi në 20 vjetorin e rënies heroike
Më 15 qershor 2018 do të përkujtohet dëshmori i kombit Imer Krasniqi në 20 vjetorin e rënies heroike

Më 15 qershor 2018 do të përkujtohet dëshmori i kombit Imer Krasniqi në 20 vjetorin e rënies heroike

Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Imer Krasniqi” nga fshati Carallukë e komunës së Malishevës fton për pjesëmarrje në kremtimin e ditës së shkollës dhe në shënim të 20 vjetorit të rënies heroike të dëshmorit të kombit Imer Krasniqi. E cila do të mbahet më 15 qershor (të premten), sipas kësaj agjende: Ora 15:00 – Programi kulturo-artistik; 16:00 – Ekspozita me fotografi të dëshmorit Imer Krasniqi (mbahet në ShFMU “Imer Krasniqi”) në Carallukë. Ndërsa me datën 16 qershor më fillim nga ora 16:00 – bëhet përurimi i librit “këngët e Rilindjes” me autor nga Trojet Shqiptare (përurimi bëhet në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë).

Kontrolloni gjithashtu

Zëvendëskryeministri i vendit, Fatmir Limaj shkon në Gllogjan për ngushëllime në shtëpi Haradinajve

Zëvendëskryeministri i vendit, Fatmir Limaj shkon në Gllogjan për ngushëllime në shtëpi të Haradinajve

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, përmes disa fotografive të postuara në rrjetin social, ka bërë të ditur ...