Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i veteranit invalidit dhe nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi, do të bëhet sot, më 18.06.2024, në ora 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik.
Ftojmë të gjithë të afërmit, miqtë dhe bashkëluftëtarët të marrin pjesë në këtë ceremoni për të nderuar dhe kujtuar kontributin e tij në luftën për liri.
Nderime të përjetshme për Ahmet Thaçin!

Kontrolloni gjithashtu

Më 13 korrik 2024, promovohet monografia “Shtëpia me gjak në mure”,  të autorit Afrim Hysenaj

Jeni të ftuar të merrni pjesë në ceremoninë promovuese të monografisë “Shtëpia me gjak në …