ShBA përkrah anëtarësimin e Republikës së Kosovës në NATO!

Sot në vendin tonë organizohet dita promovuese e ushtrimit më të madh ushtarak ndërkombëtar “Defender Europe 23”

Sot në vendin tonë organizohet dita promovuese e ushtrimit më të madh ushtarak ndërkombëtar “Defender Europe 23”. Me këtë rast, qytetarët tonë të mund të shohin nga afër një pjesë të njësive, pajisjeve dhe automjeteve të ushtrisë së vendit. Në ceremoninë e hapjes së ushtrimit më të madh ndërkombëtar ushtarak në rajonin e Ballkanit, “Defender Europe ’23” do të marrin pjesë presidentja Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Bashkim Jashari. Pjesë e “Defender Europe 23” janë 25 vende të NATO-s me mbi 22 mijë trupa ushtarakë.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …