Stacioni Policor në Skenderaj ka shënuar 18 vjetorin e pavarësimit

Stacioni Policor në Skenderaj sot në një organizim ka shënuar 18 vjetorin e pavarësimit të tij, kremtë në të cilën kanë marrë pjesë kryetari i Komunës, Fadil Nura, Bacë Rifat Jashari, përfaqësues të KFOR-it dhe zyrtarët policor.
Me këtë rast, kryetari Nura, duke i uruar krerët e Stacionit Policor dhe të gjithë zyrtarët tjerë, ka thënë se Komuna e Skenderajt do të vazhdojë të jetë bashkëpunuese në të gjitha fushat e përgjegjësisë, për t’u shërbyer qytetarëve me përkushtim dhe angazhim.
Gëzuar të gjithë policëve të Skenderajt!

May be an image of 5 people, people sitting, people standing and indoor

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, …