KEK
Fillimi / Institucionet / STAFI I KOMUNËS SË JUNIKUT FILLON PUNËN ME NJË MINUT HESHTJE NË NDERIM TË JETËS DHE VEPRËS SË KOLEGUT XHEMË SHEHU

STAFI I KOMUNËS SË JUNIKUT FILLON PUNËN ME NJË MINUT HESHTJE NË NDERIM TË JETËS DHE VEPRËS SË KOLEGUT XHEMË SHEHU

Komuna e Junikut rikthimin në punë me staf të kompletuar e filloj me mungesë fizike dhe një minutë heshtje në nderim të jetës dhe veprës së kolegut Xhemë Shehu. Kryetari i Komunës Agron Kuçi u shpeh se pos familjarëve, ndarja e parakohshme e Xhemës do jet dhimbje dhe mungesë për të gjithë ne, do ta kujtojmë përherë si koleg dhe bashkëpunëtor të devotshëm, të tronditur nga shuarja e tij e hershme na mbetet vetëm të lutemi që shpirti i tij të prehet në paqe.

Kontrolloni gjithashtu

U përkujtuan dëshmorët Gursel e Bajram Sylejmani

Vëllezërit Gursel e Bajram Sylejmani nga Sadovina e Vitisë, janë përkujtuar me rastin e rënies ...