MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Studentët malishevas, fitojnë projektin “Instalacioni” nga GIZ

Studentët malishevas, fitojnë projektin “Instalacioni” nga GIZ

Të rinjtë malishevas aplikuan dhe fituan projektin “Instalacion” i cili do të implementohet nga Skye Clubs  “Duam, provojmë mundemi”, në parkun e qytetit të Malishevës. Drejtpërdrejt, në fillimin e këtij projekti mori pjesë edhe nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha i cili theksoi: “Juve të rinj malishevas të organizuar në grupin “Duam, provojmë mundemi” ju përgëzojmë për projektin e fituar, kjo është treguesi i cili na fuqizon në mbështetjen tuaj, ku ne si ekzekutiv lokal ju mbështesim dhe ju e ktheni këtë mbështetje në investime për një ambient, dukje dhe kushte më të mira për qytetarët dhe fëmijë që pushojnë e argëtohen në parkun e qytetit” përfundoi Berisha. Drejtori, nga Drejtoria për Shërbime Publike, Milazim Morina, shprehu gatishmërinë për mbështetjen e këtyre të  rinjve dhe në këtë projekt mbështetë grupin për ta realizuar plotësisht projektin. Donika Veseli së bashku me menaxherin e projektit Endrit Mazreku, përkrahur nga fondet e World Vision dhe GIZ e me grupin e të rinjve malishevas, filluan ta implementojnë projektin. Endrit Mazreku, premtoi se edhe në të ardhmen e afërt qytetarëve të Malishevës do t’u sjellim edhe projekte të cilat do të ndikojnë në zhvillimin e ideve inovative dhe të duhura për të rinjtë malishevas.

Kontrolloni gjithashtu

Fondi për ndërmarrësit e rinj do të rritet në 3 milion euro

Prizreni do të jetë nikoqir i Panairit të Punësimit, i cili do të zgjasë dy ...