Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / TAKIMI VIRTUAL MES PËRFAQËSUESVE TË DEMOS-it DHE PËRFAQËSUESVE TË KOMUNËS SË JUNIKUT RRETH GRANTIT TË PËRFORMANCËS KOMUNALE

TAKIMI VIRTUAL MES PËRFAQËSUESVE TË DEMOS-it DHE PËRFAQËSUESVE TË KOMUNËS SË JUNIKUT RRETH GRANTIT TË PËRFORMANCËS KOMUNALE

Është mbajtur takim virtual me përfaqësuesit komunal nga Komuna e Junikut, për të diskutuar rreth Grantit të Performancës Komunale, performancën dhe trajnimet e dhëna nga DEMOS me qëllim të përmirësimit të performancës në fushën e Grantit të Performancës Komunale. Për më tepër, po shqyrtohen mundësitë për të mbështetur komunat në organizimin e konsultimeve publike me qytetarët.

Kontrolloni gjithashtu

Mesazh falënderimi i kryetarit Haliti për diasporën

Mesazh falënderimi i kryetarit Haliti për diasporën “Të nderuar mërgimtarë! Në këtë periudhë jo të ...