Të enjten në vendin tonë vjen për vizitë presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk

Të enjten në vendin tonë vjen për vizitë presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk

Të enjten në vendin tonë vjen për vizitë kryetari i Këshillit Evropian, Donald Tusk. Gjatë qëndrimit në Prishtinë, ai do të takohet me kryetarin e vendit, Hashim Thaçi. Vizita e kryetarit të Këshillit Evropian, Donald Tusk realizohet në kuadër të vizitave që do t’iu bëjë shteteve të Ballkanit perëndimor, Shqipërisë, Malit të Zi, Serbisë, ish Republikës Jugosllave të Maqedoninë dhe Bosnjë e Hercegovinës.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit për një armëpushim të menjëhershëm 6-javor

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit palestinez të …