KEK
Fillimi / Institucionet / Të gatshëm për fillimin e Fushatës së pastrimit

Të gatshëm për fillimin e Fushatës së pastrimit

Këshilli Organizativ për aksionin e Fushatës së pastrimit të ambientit në komunën e Suharekës, ka mbajtur Takimin e dytë ku ka analizuar përgatitjet që janë bërë për mbarëvajtjen e këtij aksioni. Kryetari Muharremaj edhe një herë ka analizuar përgatitjet që janë bërë dhe ka urdhëruar që ky aksion të zhvillohet sipas planifikimit që është bërë. Këtu u tha se çdo gjë është gati për të filluar. Me 19.04.2018 nën organizimin e Shoqatës së Bizneseve do të bëhet eliminimi i deponive ilegale të mbeturinave. Ndërsa me 20.04.2018 do të bëhet largimi i të gjitha mbeturinave përgjatë rrugëve kryesore dhe lokale, shesheve dhe hapësirave publike në të gjithë territorin e Komunës së Suharekës. Në këtë aksion do të marrin pjesë mbi 7000 qytetarë, nxënës, punëtorë, sportistë, artistë, pjesëtarë të policisë, FSK-së, punëtorë shëndetësor OJQ, Shoqëri civile, kompani private etj.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...