Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Institucionet / THIRRJE PËR BIZNESE FERIZAJASE

THIRRJE PËR BIZNESE FERIZAJASE

Me datë 22 janar 2019 në ora 11:00 në sallën e Kuvendit të Komunës në Ferizaj mbahet, sesion informues në lidhje me skemën e grantëve “Programi i Zhvillimit Rajonal të Balancuar 2019“ të lansuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal e Republikës Kosovës.

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë bizneset me përjashtim: Tregtia, Bujqësia, Ndërtimtaria dhe Mjekësia.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë e gatshme të bashkëpunoj për rregullimin e sistemit të ujitjes në tokat bujqësore me Komasacion

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe drejtoresha për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë, Majlinda ...