Tirana, nikoqire e takimit të ministrave të jashtëm të rajonit

Me 30 dhe 31 mars, Shqipëria do të jetë nikoqire e takimit të ministrave të jashtëm të vendeve të rajonit. Të pranishëm në këtë takim, do të jenë mes të tjerësh edhe komisionari i BE-së për Negociatat e Zgjerimit, Johanes Hahn, ministri i Jashtëm i Republikës Çeke, si dhe sekretari francez i Shtetit për Çështjet Evropiane Bëhet e ditur se përveç çështjeve të thellimit të bashkëpunimit rajonal për projekte të rëndësishme, bisedimet do të përqendrohen edhe tek kriza e refugjatëve dhe siguria, pasi disa vende të Ballkanit Perëndimor, si Maqedonia apo Serbia janë të prekura nga kjo krizë.

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …