Sinani ING

Tomor Alizoti ka dhënë dorëheqje nga kryesia e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Tomor Alizoti ka dhënë dorëheqje nga kryesia e Partisë Demokratike të Shqipërisë

Tomor Alizoti, Drejtuesi i Departamentit të ish të Përndjekurve në PD dhe njëkohësisht anëtar i Kryesisë së kësaj partie Tomor Alizoti ka dhënë dorëheqjen nga të dyja këto funksione. Ai ishte një ndër emrat brenda Partisë Demokratike që kërkuan dorëheqjen e Lulzim Bashës pas zgjedhjeve të 25 qershorit. Në arsyetimin e tij ka shkruar se në përfundim të votimit të anëtarësisë së PD-së për kryetarin e saj, jap sot dorëheqjen time nga detyra e Drejtorit të Departamentit të ish të Përndjekurve dhe nga ajo e anëtarit të Kryesisë. Unë, pas humbjes dramatike të PD-së mbrojta qëndrimin se z Lulzim Basha ishte përgjegjësi kryesor për këtë humbje dhe duhej të jepte dorëheqje  në mënyrë që partia të niste një proces reflektimi dhe ringritjeje. Dorëheqja e Bashës do të ishte një akt demokratik i nevojshëm dhe një pranim i vërtetë i përgjegjësive.

Kontrolloni gjithashtu

Kurti: E kuptoj frustrimin e qytetarëve me mungesën e energjisë elektrike edhe unë jam i frustrutar...shteti gjakonte

Albin Kurti bën dallim gjuhësor mes Vetëqeverisjes dhe vetëmenaxhimit edhe pse kjo është krejtësisht e njëjta

Albin Kurti bën dallim gjuhësor mes Vetëqeverisjes dhe vetëmenaxhimit edhe pse kjo është krejtësisht e njëjta, por …