KEK
Fillimi / Institucionet / U mbajt mbledhja e Këshillit të Drejtorëve në Viti

U mbajt mbledhja e Këshillit të Drejtorëve në Viti

Nën kryesimin e Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti është mbajtur mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve. Në këtë mbledhje është diskutuar për temat e ndryshme me rëndësi, në veçanti është diskutuar për Planin e punës për vitin 2020 të Njësisë së Auditimit dhe një raport që ka të bëjë me gjendjen e procesit të Planit Zhvillimor Komunal ( PZHK) për fazën e profilit të gjendjes ekzistuese. Në këtë raport janë paraqitur edhe punët që janë kryer nga drejtoritë e ndryshme komunale që lidhën me hartimin e këtij plani. Ndërkaq Kryetari Haliti potencoi se ky dokument ka një rëndësi të veçantë për zhvillimin e kësaj komune dhe për këtë duhet të hartohet me kujdes dhe në mënyrën më të mirë të mundshme.

Kontrolloni gjithashtu

Në mungesë të kuorumit, nuk mbahet mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e KK të Malishevës

Mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Malishevës e cila ishte thirrur ...