tv dielli
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / U mbajt mbledhja e parë e rregullt e Komitetit për Politkë dhe Financa në Viti

U mbajt mbledhja e parë e rregullt e Komitetit për Politkë dhe Financa në Viti

Komiteti për Politike dhe Financa në komunën e Vitisë, ka mbajtur mbledhjen e parë të rregullt për këtë vit. Me këtë rast janë shqyrtuar dhe diskutuar Pasqyrat Financiare të Buxhetit Komunal për periudhën Janar- Dhjetor 2019, Plani vjetor për vitin 2020 dhe Plani Strategjik për Njësinë e Auditimit të Brendshëm në Komunën e Vitisë 2020-2022. Ndërkaq pas shqyrtimit me shumicë votash gjatë këtij takimi janë votuar: Propozim Rregullorja për Transparencë në Komunën e Vitisë si dhe dy propozim vendime me të cilën do të bëhet ndërrimi i anëtarëve në Komitetin për Politikë dhe Financa dhe Komitetin për Komunitete. Në Komitetin për Politikë dhe Financa, Liridona Bislimi do të zëvendësohet nga Idajete Pira. Kurse në propozim vendimin tjetër në Komitetin për Komunitete  Razim Tërziqi do të zëvendësohet nga Besim Ymeri. Gjithashtu me shumicë votash u votua edhe orari i mbajtjes së takimeve të kuvendit komunal të Vitisë për vitin 2020.

Kontrolloni gjithashtu

Donatorët e ndryshëm po ndihmojnë familjet në nevojë në Malishevë dhe QKMF-në

Situata e krijuar nga pandemia me COVID-19, ka bërë që shumë familje të kenë nevojë ...