tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Veseli: Ne, për herë të parë në rajonin tonë, do ta bëjmë zhvendosjen e pagesës së Tatimit mbi Vlerën e Shtuar
Kadri Veseli: I tronditur me humbjen e madhe në familjen e heroit Ymer Alushani, humbje të dyfishtë

Veseli: Ne, për herë të parë në rajonin tonë, do ta bëjmë zhvendosjen e pagesës së Tatimit mbi Vlerën e Shtuar

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, në një takim me biznesmenë, ka thënë se qeveria e tij do ta praktikojë një politikë të re për pagesën e TVSH-së, e cila deri më tash ishte barrë e madhe për shumë biznesmenë, sepse ajo duhej të paguhej në kufi, ende pa e shitur produktin. “Rritja dhe zhvillimi i bizneseve në ekonomitë e tregut nxit rritjen dhe zhvillimin ekonomik në çdo vend, në çdo shoqëri. Ne, për herë të parë në rajonin tonë, do ta bëjmë zhvendosjen e pagesës së Tatimit mbi Vlerën e Shtuar nga kufiri në brendësi të vendit, aty ku ndodh transaksioni mes shitësit dhe blerësit”, ka shkruar Veseli në llogarinë e vet në “Facebook”.

Kontrolloni gjithashtu

Ambasada Amerikane e kundërshton fillimin e zbatimit të reciprocitetit, thotë se kjo masë do të krijojnë më shumë probleme

Ambasada amerikane, në Prishtinë, kundërshton ashpër vendimin e Qeverisë së Kosovës për vendosjen e reciprocitetit

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Prishtinë, ka reaguar pas vendosjes së reciprocitetit ...