Veseli premton mirëqenie më të mirë për pensionistët

Veseli premton mirëqenie më të mirë për pensionistët

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se pensionistët kanë nevojë për vendime që u ndihmojnë të kenë një jetë dinjitoze. “Ne kemi dëshmuar se jemi të fokusuar për mirëqenien e tyre. Ka ardhur koha për një fillim të ri për mirëqenien e pensionistëve të Kosovës. #FillimiRi”, ka shkruar ai në rrjetin social.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Vetëvendosja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, jo për rritje pagash

Kryeministri, Albin Kurti, ka thënë sot para deputetëve, në Kuvend,   se pakoja për përballje me …