MIT KS
Fillimi / Lajmet / Vetëm për tri vite humbin të drejtën e aplikimit për mbështetje subvencionale, ata që keqpërdorin e mashtrojnë me grantet (!)
Gruri

Vetëm për tri vite humbin të drejtën e aplikimit për mbështetje subvencionale, ata që keqpërdorin e mashtrojnë me grantet (!)

Janë të panumërta rastet kur përfituesit e granteve nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, i keqpërdorin ato në forma të ndryshme. Ekrem Gjokaj, kryeshef në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka treguar gjatë procesit të procesin e implementimit të programeve mbështetëse hasin çdo vit në raste të tilla. “Realisht, në hasim çdo vit në raste të tilla ne e kemi të rregulluar këtë çështje me Udhëzimin Administrativ dhe të gjithë ata fermerë që zihen duke na  mashtruar, ata do të ndëshkohen, meqë për tri vite humbin të drejtën e aplikimit për mbështetje subvencionale”, ka thënë Gjokaj. Po të mos bëhej pazar me subvencione, të cilat i marrin vetëm militantët dhe sekserët e partive në pushtet, natyrisht se ligji, në këtë rast udhëzimi administrativ, mashtruesit do t’ i privonte përgjithmonë  nga e drejta për subvencione.

Kontrolloni gjithashtu

Në Klinikën Infektive të QKUK-së vazhdon të rëndohet gjendja, mbi 110 persona të shtrirë, disa prej tyre në gjendje të vështirë

Në Klinikën Infektive të QKUK-së vazhdon të rëndohet gjendja, mbi 110 persona të shtrirë, disa prej tyre në gjendje të vështirë

Sot në Kosovë janë regjistruar edhe 73 raste të reja me koronavirus. Nga 225 mostra ...