KEK
Fillimi / Lajmet / Veton Berisha ankohet në Kushtetuese pas refuzimit të ankesës nga PZAP-i dhe Supremja për votat e “Romani Iniciativa”
Veton Berisha ankohet në Kushtetuese pas refuzimit të ankesës nga PZAP-i dhe Supremja për votat e “Romani Iniciativa”

Veton Berisha ankohet në Kushtetuese pas refuzimit të ankesës nga PZAP-i dhe Supremja për votat e “Romani Iniciativa”

Partia Liberale Egjiptiane ka vendosur që betejën e saj për zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit ta vazhdojë në Gjykatën Kushtetuese. “Dëshiroj të ju njoftoj se ne kemi vendosur për të mos u dorëzuar dhe ju informojmë se sot me datë 13 Prill 2021 në orën 13:00h do të dorëzojmë ankesën tonë në Gjykatën Kushtetuese dhe do të vazhdojmë të kërkojmë realizimin e plotë të të drejtës tonë të mohuar nga PZAP-ja dhe Gjykata Supreme në lidhje orkestrimin e votave nga ana e “Romani Iniciativa” në vendbanime me shumicë të komunitetit serb në zgjedhjet e parakohshme të 14 Shkurtit”. Kjo parti shpreson që Kushtetuesja t’i japë asaj të drejtë në ankesat e refuzuara nga PZAP dhe Supremja dhe të sigurojë një mandate në Kuvend.

Kontrolloni gjithashtu

Sot do të nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit me Malin e Zi, për njohjen reciproke të certifikatave të sigurimit

Sot do të nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit me Malin e Zi, për njohjen e certifikatave të sigurimit

Byroja Kosovare e Sigurimeve ka njoftuar se sot do të nënshkruhet Memorandumi i Mirëkuptimit me ...