Vigan Qorolli: Çështja e mostrave të Astrit Deharit ka shumë mistere, autoritetet ligjzbatuese duhet të flasin

Zëvendësministri i Drejtësisë, Vigan Qorolli, ka komentuar çështjen e mostrave të Astrit Deharit.  Ai ka theksuar se kjo çështje ka shumë mistere dhe për të sqaruar gjithçka duhet të flasë Prokuroria. Ai bëri të qartë se për hetime të tilla, përgjigjet duhet të vijnë nga Prokuroria e Shtetit. Ai shprehu shpresën që autoritetet kompetente të arrijnë në përfundime dhe të sqarojnë çështjen një herë e përgjithmonë. Zëvendësministri gjithashtu nënvizoi se qeveria nuk ka qasje në dhomat që janë të ndjeshme për këtë çështje, dhe se vetëm Policia e Kosovës ka këtë akses. Qorolli inkurajoi qytetarët të drejtohen te policia për informacione rreth mostrave të vendosura në ato dhoma. Përmes këtyre komenteve, ai ka shfaqur një qëndrim transparent dhe ka përkrahur punën e Prokurorisë në zgjidhjen e kësaj çështjeje të rëndësishme për opinionin publik.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Haxhiu: Kaq keq, e kaq tradhtisht si Albin Kurti, nuk ka vepruar as Esat Pashë Toptani

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka reaguar ndaj kryeministrit Kurti i cili akuzoi  ish kryeministrat …