tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Viva Fresh Store dhe Buçaj ndihmojnë 100 familje të Hanit të Elezit

Viva Fresh Store dhe Buçaj ndihmojnë 100 familje të Hanit të Elezit

Sot, kur Kosova dhe qytetarët e saj, gjenden në një situatë të vështirë dhe po përballen me masat për parandalimin e Corona Virusit, Kompanitë Viva Fresh Store & Buçaj, përmes Kryqit të Kuq të Kosovës-Dega në Kaçanik, dhuruan 100 pako ushqimore, për familjet më të rrezikuara sociale në komunën e Hanit Elezit. 100 familje nga komuna e Hanit të Elezit përfituan nga një thes miell 25 kg dhe nga një pako ushqimore, donacion nga këto kompani tregtare. Përzgjedhja e përfitueseve është bërë nga Qendra për Punë Sociale, ndërsa falënderohen të gjithë vullnetarët e Kryqit të Kuq të cilët u angazhuan në këtë aktivitet humanitar.

Kontrolloni gjithashtu

ASB ndihmon QKMF në Malishevë me mjete mbrojtëse

Organizata gjermane ASB ka sjellë një donacion me mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor të Qendrës ...