Vlora Çitaku është takuar me kryetarin amerikan Donald Trump

Vlora Çitaku është takuar me kryetarin amerikan Donald Trump

Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, është takuar me kryetarin amerikan, Donald Trump. Përmes një postimi, Çitaku ka bërë të ditur se është takuar personalisht me kryetarin amerikan me të cilin ka biseduar për Kosovën dhe popullin e saj pro-amerikan. Takimi është bërë në një  darkë speciale të organizuar nga Komiteti i Inaugurimit të Presidentit të zgjedhur, Donald Trump, për komunitetin diplomatik. Ambasadorja njoftoi se përveç kryetarit është takuar edhe me disa nga personat kryesorë të qeverisë së re amerikane.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj:

Enver Hoxhaj kritikon vendimin e Këshillit Evropian për heqjen e vizave për serbët e Kosovës

Deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka kritikuar vendimin e Këshillit Evropian për heqjen e vizave …