Shkollë shqipe

Lidhur me rezultatet e testit PISA, mbahet debati për gjendjen e arsimit në Kosovë

Gjendja e arsimit parauniversitar në Kosovë – rezultatet e testit PISA janë mjaftë shqetësuese si për institucionet ashtu edhe për qytetarët e vendit tone. Lidhur me këtë situatë Grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje organizon debat në Kuvendin e Kosovës me temën “Gjendja e arsimit parauniversitar në Kosovë – rezultatet e testit PISA”. Të ftuar janë specialistë e njohës të fushës së arsimit, përfaqësues të pushtetit lokal e qendror, institute dhe qendra që punojnë në këtë fushë dhe profesorë e studentë.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …