Vlora Dumoshi ka akuzuar deputetët e Kuvendit se po i lënë qytetarët e izoluar

Vlora Dumoshi ka akuzuar deputetët e Kuvendit se po i lënë qytetarët e izoluar

Këshilltarja politike e kryeministrit, Isa Mustafa, Vlora Dumoshi, ka akuzuar deputetët e Kuvendit se po i lënë qytetarët e izoluar. Ajo  ka shkruar se deputetët e Kuvendit të Kosovës, të të gjitha partive, shëtitën pa u ndalur nëpër Evropë dhe më gjerë, por qytetarëve nuk ua mundësojnë të lëvizin të lirë. “Çfarë ironie e hidhur. Kjo është e papranueshme!”, ka shkruar Vlora   Dumoshi.

Kontrolloni gjithashtu

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Duke folur për Agjencinë Anadolu, ambasadori i Turqisp, në Tiranë, Tajar Kağan Ataj   vlerësoi marrëdhëniet, …