MASHT: Vitin e ardhshëm do të nisë aplikimi i mësimit tërëditor në shkollat të cilat i plotësojnë kushtet për fillimin e këtij procesi

Sot prezantohen të gjeturat e hulumtimit: “Ndikimi i peshës së çantave te fëmijët…”

Sot prezantohen të gjeturat e hulumtimit: “Ndikimi i peshës së çantave tek fëmijët e shkollave fillore dhe të mesme të ulëta” të organizuar nga Instituti EdGuard. Konferenca do të mbahet  në qendrën informative dhe kulturore të BE-së. Prezantimi i të gjeturave do tu pasohet nga diskutimi me panelistët Lah Nita, këshilltar politik në MASHT, Besa Shahini, drejtoreshë  për Arsim dhe Ali Alija, Fizioterapeut.

Kontrolloni gjithashtu

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Tajar Kağan Ataj: 100-vjetori i marrëdhënieve diplomatike Turqi-Shqipëri, shënon një periudhë e veçantë në mes të dyja vendeve

Duke folur për Agjencinë Anadolu, ambasadori i Turqisp, në Tiranë, Tajar Kağan Ataj   vlerësoi marrëdhëniet, …