MIT KS
Fillimi / Institucionet / “Women 4 Women-Kosova”me projekt për mundësi të vetë-punësimit dhe punësimit”

“Women 4 Women-Kosova”me projekt për mundësi të vetë-punësimit dhe punësimit”

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti në takim pune përfaqesuesit e organizatës “Women 4 Women-Kosova”,  Ilirjana Gashi drejtoreshë e organizatës dhe Kushtrim Shehu koordinator i projektit “Mundësitë e përmirësuara të vetë-punësimit dhe punësimit”. Takim është realizuar me qëllim të nënshkrimit të “MARVESHJES PËR BASHKËPUNIM TË NDËRSJELLTË”. Koordinatori Kushtrim Shehu bëri prezantimin e programit të projektit mundësitë ne përmirësimin e pozitës së gruas në ekonomi dhe punësim me qëllim që ky program të arrijë të shtrihet te gratë e margjinalizuar dhe ato me më shumë nevojë dhe potencial.

Kontrolloni gjithashtu

Bilanci i sotëm me covid-19 në Malishevë, 2 të shëruar, 2 raste të reja dhe 1 i vdekur

Bilanci i sotëm i situatës me COVID-19, në Komunën e Malishevës, është 2 të shëruar, ...