KEK
Fillimi / Lajmet / Zëdhënësi i Speciales falënderon gazetarët bashkëpunues që i kanë dorëzuar dokumentet e OVL-UÇK-së, ndërsa fajëson veteranët
Gjykata Speciale

Zëdhënësi i Speciales falënderon gazetarët bashkëpunues që i kanë dorëzuar dokumentet e OVL-UÇK-së, ndërsa fajëson veteranët

Zëdhënësi i Dhomave të Specializuara, Christopher Bennett, përmes një komunikate për shtyp ka falënderuar gazetarët dhe mediat e analistat që nuk i kanë bërë publike dosjet nga Organizatat e Luftës. ”Dua të shfrytëzoj këtë mundësi për të lavdëruar gazetarët me etikë në të gjithë Kosovën të cilët nuk kanë pranuar të botojnë dokumentet që iu dhanë, si dhe numrin e madh të gazetarëve të cilët vullnetarisht na kanë dhënë dokumentet që ata morën nga Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së dhe kanë pranuar publikisht se pjesëmarrja në shpërndarjen e një informacioni të tillë mund të ishte krim sipas Kodit Penal të Kosovës. Gjatë këtyre javëve të fundit zyra ime ka marrë shumë pyetje nga gazetarët në lidhje me deklarata të bëra nga Organizata e Veteranëve të Luftës të UÇK-së e cila në një numër rastesh është përfshirë në aktivitete që unë besoj se kanë për qëllim të minojnë administrimin në mënyrën e duhur të drejtësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Arif Vladi: Derisa unë kam realizuar dhe kënduar, “Marshin e UÇK-së”, Adelina Ismajli këndonte dhe argëtohej serbisht

Arif Vladi: Derisa unë kam realizuar dhe kënduar, “Marshin e UÇK-së”, Adelina Ismajli këndonte dhe argëtohej serbisht

Kënga,  “Marshi i UÇK-së”,  22 vjet pas luftës ka bërë që këngëtarët: Arif Vladi dhe ...