Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Zyrtari i lartë i PDK-së, Arsim Bajrami, nuk do të jetë më pjesë e strukturave drejtuese të partisë
Zyrtari i lartë i PDK-së, Arsim Bajrami, nuk do të jetë më pjesë e strukturave drejtuese të partisë

Zyrtari i lartë i PDK-së, Arsim Bajrami, nuk do të jetë më pjesë e strukturave drejtuese të partisë

Zyrtari i lartë i PDK-së, Arsim Bajrami, nuk do të jetë më  pjesë e strukturave drejtuese të partisë. Këtë vendim ka bërë të ditur përmes një postim. E kam njoftuar para disa ditësh, me një letër infomuese, Kryetarin Veseli, dëshiroj që edhe përmes këtij rrjeti social, të njoftoj me falënderim dhe mirënjohje anëtarët, simpatizantët, votuesit dhe strukturat e Partisë Demokratike të Kosovës, për vendimin tim për të heq dorë nga çfarëdo propozimi apo nominimi për t’u zgjedhur në strukturat partiake”, ka thënë Bajrami. Bajrami këtë e ka cilësuar si “një kontribut modest me shembullin personal, që angazhimi aktiv partiak e politik, duhet ta ketë një fillim dhe fund të arsyeshëm dhe të dinjitetshëm, duke ofruar hapësirën e nevojshme për gjeneratat më të reja”.

Kontrolloni gjithashtu

PSD e shpreh mbështetjen e saj për vendimin e KShC-së për mos akreditimin e tri universiteteve publike

PSD e shpreh mbështetjen e saj për vendimin e KShC-së për mos akreditimin e tri universiteteve publike

Partia Socialdemokrate ka shprehur mbështetjen e saj për vendimin e Këshillit Shtetëror të Cilësisë për ...