muqa 900
driloni com
mbpzhr
vipa
vala – old
Fillimi / Lajmet / Kadri Veseli: Nuk do ta lejojmë bllokadën e institucioneve dhe nuk do t’i nënshtrohemi asnjë presioni
Veseli

Kadri Veseli: Nuk do ta lejojmë bllokadën e institucioneve dhe nuk do t’i nënshtrohemi asnjë presioni

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, gjatë qëndrimit në Prizren  ka përsëritur se institucionet e vendit krijohen brenda dhjetë ditësh. Nuk do ta lejojmë bllokadën, nuk do t’i nënshtrohemi asnjë presioni, ka thënë, ish kryekuvendari,  Veseli. Për kryesuesin e Kuvendit Adem  Mikullovci ka thënë se duhet të respektojë normat kushtetuese dhe rregulloren e Kuvendit e të mos bëjë gabime nën presion të Vetëvendosjes.