muqa 900
vipa
mbpzhr
driloni com
vala – old
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj: Vetëm më rol aktiv të qytetarëve mund të arrijmë më shumë
Kryeministri Haradinaj: Vetëm më rol aktiv të qytetarëve mund të arrijmë më shumë

Kryeministri Haradinaj: Vetëm më rol aktiv të qytetarëve mund të arrijmë më shumë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradniaj, së bashku me bashkëshorten e tij, Anita Haradinaj ka votuar në shkollën e mesme ‘Ali Sokoli”, në kryeqytet. Haradinaj pas votimit në një deklaratë për media ka folur. Ai u ka bërë thirrje qytetarëve që të dalin të votojnë. Haradinaj ka thënë se vetëm me punë mund të arrijmë zhvillim dhe kjo arritje mund të bëhet vetëm më rol aktiv të qytetarëve.