rkl vala loja shperblyese
driloni com
vipa
muqa 900
Fillimi / Institucionet / Mbahet Panairi i Punës nga Kompania Bechtel Enka në Kaçanik

Mbahet Panairi i Punës nga Kompania Bechtel Enka në Kaçanik

Komuna e Kaçanikut në bashkëpunim më Kompaninë Bechtel Enka organizoi panairin e punës në Kaçanik.

Nënkryetari i Komunës së Kaçanikut Remzi Elezi, i ftoi të rinjtë e komunës që t’i bashkohen këtij panairi dhe të shikojnë mundësitë e punësimit të profileve të ndryshme, kryesisht në sektorin e ndërtimtarisë, inxhinierisë etj.

Edhe përfaqësuesit e Kompanisë Bechtel Enka Adnan Turker- Menaxher për resurse humane dhe Joshua Baker po ashtu menaxher, i ftuan të rinjtë e kësaj ane për shqyrtim të mundësive të punësimit, ndërsa njoftuan se disa aplikacione do të dorëzohen tek enti për punësim, të cilat më pas mund të dorëzohen tek selia e kompanisë në fshatin Sojevë.

Kontrolloni gjithashtu

Në Bruksel u nënshkrua Marrëveshja për Sigurime Sociale mes Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Belgjikës

Në një ceremoni rasti në Bruksel, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka ...