Brickos

​Bomba në Manchester e njëjtë si ajo në Paris dhe Bruksel

​Bomba në Manchester e njëjtë si ajo në Paris dhe Bruksel

Kongresmeni amerikan Mice McCall ka deklaruar se eksplozivi që është përdorur në sulmin në Manchester është i njëjti me atë që është përdorur në Paris dhe Bruksel. McCall, i cili është edhe kryetar i Komisionit për Sigurinë Kombëtare i Kongresit të SHBA,  ka thënë se eksplozivi i përdorur është i llojit TAT.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit për një armëpushim të menjëhershëm 6-javor

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit palestinez të …