Fillimi / Lajmet / Më 23-24 nëntor, caktohet data e takimit të dytë të Komisionit për Stabilizim Asociim
Bashkimi Evropian

Më 23-24 nëntor, caktohet data e takimit të dytë të Komisionit për Stabilizim Asociim

Më 23-24 nëntor, caktohet data e takimit të dytë të Komisionit për Stabilizim Asociim. Takimi i dytë i përbashkët i Komisionit për Stabilizim Asociim BE-Kosovë do të zhvillohet në Bruksel. Për përgatitjet e këtij takimi  do të flasin anëtarët e Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim, të cilët do të diskutojnë edhe për procesin e liberalizimit të vizave për shtetasit e Kosovës.

 

Kontrolloni gjithashtu

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Menjëherë pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit është hapur Korporata Zhvillimore dhe ...