KEK
Fillimi / Lajmet / Selimi: Sa te jete kjo qeveri ne nuk do te kemi Ushtri të Kosovës
Rexhep Selimi

Selimi: Sa te jete kjo qeveri ne nuk do te kemi Ushtri të Kosovës

Deputeti i Vetëvendosjes, Rexhep Selimi është shprehur i bindur se derisa të jete kjo Qeveri,  Kosova nuk do ta ketë ushtrinë e vet, sepse këta tre partnerë të  koalicionit nuk do të akordohen, edhe pse kërkohen vetëm dy të tretat e votave. Partnerët e koalicionit i kanë votat për themelimin e  Ushtrisë së Kosovës por nuk kanë treguar  vullnet. Ata kanë mundur ta bëjnë ushtrinë edhe pa e pyetur fare listën “Srpska”. Ai ka reaguar ashpër për arrestimin e kolonel Thaçit. Mirëpo ka kërkuar nga ai që  kur të lirohettë tregoj se për çfarë arsye ka zgjedhur udhëtimin e tij nëpër Serbi.

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK kërkon nga Kuvendi që mos ta injoroi kërkesën e Malcolm Simmons për të dëshmuar për parregullsitë dhe shkeljet e EULEX-it

OVL-UÇK kërkon që mos të injorohet kërkesa e Malcolm Simmons për të dëshmuar për shkeljet e EULEX-it

Organizata e Veteranëve të Luftës ka kërkuar që ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons të thirret ...