349.800 Euro investim në sektorin e ujitjes për fermerët deçanas

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka njoftuar se së bashku me Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, kanë nënshkruar marrëveshje për ndërtimin dhe rehabilitimin e sistemit të ujitjes në Komunën e Deçanit (Kanalet në fshatin Isniq dhe Llukë e Epërme) në vlerë prej 349.800 euro. Ashtu siç jemi zotuar, përpjekjet tona nuk do t’i ndalim asnjëherë deri në përmirësimin e kushteve të punës për fermerët tanë, ka thënë kryetari Ramosaj.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Kontrolloni gjithashtu

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt, në kuadër të …