vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / Në kazermën “Skënderbeu” të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së KDS-së
Në kazermën "Skënderbeu" të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së KDS-së

Në kazermën “Skënderbeu” të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së KDS-së

Në kazermën “Skënderbeu” të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes. Komandanti i deritanishëm, gjeneral brigade Enver Cikaqi ia dorëzoi detyrën komandantit të sapoemëruar gjeneral brigade Irfete Spahiu. Gjeneral brigade Irfete Spahiu është oficerja e parë grua, e graduar më këtë rang, nga radhët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, si dhe oficerja e parë në detyrën e komandantit të KDS-së. Në ceremoni morën pjesë ministri e FSK-së, Rrustem Berisha, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama si dhe të ftuar të tjerë.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

DW: Në prag të vazhdimit të dialogut Kosovë-Serbi, presidentët e dy vendeve mbajnë qëndrime të kundërta

Dojçe Welle i ka kushtuar një artikull dialogut i cili do të zhvillohet të dielën ...