AAK

AAK: Kërcënimet e kryetarit Muhaxheri janë vazhdim i metodave të shantazhit e konspiracionit

AAK-ja ka reaguar pas zhvillimeve të sotme në Asamblenë komunale të Pejës, me ç’rast për shkak të mosmarrëveshjeve në mes të partnerëve LDK-PDK, nuk u miratua rishikimi i buxhetit komunaNë një deklaratë për media dega e AAK-së në këtë qytet deklaron se kryetari  Muhaxheri me sjellje naive  duke u “hidhëruar” në aleatët dyvjeçar po rrezikon qëndrueshmërinë e institucioneve komunale. “Sjellja e sotme e kryetarit të komunës në cilësinë e një despoti me stilin ‘Sot po vendosi të pranoj në koalicion këtë parti e nesër po e largoj një parti, vetëm pse nuk e përkrah atë në një çështje’, është tregues i papjekurisë, papërgjeshmërisë dhe fatkeqësisë së lidershipit të komunës së Pejës. Skenat e krijuara në mbledhjen e Asamblesë, nga ana e Muhaxherit, janë shtypje dhe shkelje me dy këmbë mbi rregullat e demokracisë. Kërcënimet e tij janë vetëm vazhdim i metodave të tij të njohura prej shantazhi e konspiracioni, të cilat e kanë përcjellë gjatë tërë jetës, e që i ka aplikuar ndaj miqve dhe konkurrentëve politik. Këta të fundit (konkurrentët politik), nga paranoja kryetari gjithmonë i ka parë si armiq”.

Kontrolloni gjithashtu

Milovan Drecun

Milovan Dreçun: Aktakuza kundër Thaçit dhe liderëve të tjerë të UÇK-së, rezultat i punës sonë

Milovan Dreçun, Kryetar i Komitetit Parlamentar për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, ka deklaruar se …