MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Aksioni i Pastrimit ka vazhduar edhe në fshatin Opterushë

Aksioni i Pastrimit ka vazhduar edhe në fshatin Opterushë

 

Aksioni i Pastrimit i paraparë që të mbahet në gjithë territorin e komunës së Rahovecit, ka vazhduar edhe në fshatin Opterushë, sipas “Planit Komunal të Pastrimit 2019”. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin, Drejtorët e Drejtorive: asaj të Shërbimeve Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim,  Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit si dhe nxënësit e shkollës fillore “Lidhja e Prizrenit” në Opterushë dhe drejtori i kësaj shkolle, të cilët u aktivizuan vullnetarisht në aksionin e pastrimit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi edhe këtë të enjte takon qytetarët

Për të qëndruar sa më afër brengave dhe halleve të qytetarëve, Kryetari i Komunës së ...