Aleksandar Çepurin ka rikonfirmuar se Rusia e përkrah Serbinë për çështjet si Kosova e Republika Srpska

Aleksandar Çepurin ka rikonfirmuar se Rusia e përkrah Serbinë për çështjet si Kosova e Republika Srpska

Ambasadori Rusisë në Beograd, Aleksandar Çepurin ka rikonfirmuar  se Rusia e përkrah Serbinë për çështjet si Kosova e Republika Srpska, nën të ditur B92.  Serbia për ne nuk është vetëm njëri nga 200 vendet e botës dhe nuk jemi indiferentë për fatin e saj. Mund të them se stabiliteti i rajonit për ne ka rëndësi të veçantë dhe Serbinë e përkrahim në çështjet siç është ajo e Kosovës dhe e Republika Srpska ka nënvizuar Çepurin, duke shtuar se krerët e Kremlinit: Putin dhe Lavrov janë njohës të mirë të rrethanave në Ballkan.

Kontrolloni gjithashtu

Adem Jashari

Edi Rama: Adem Jashari lindi në 28 nëntor, ra për të jetuar gjithmonë, si legjenda e gjallë e flamurit më të bukur në botë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në festën e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, ka ndarë …