AKP
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Aleksander Vulin thotë se Ushtria e Kosovës përbën një rrezik për sigurinë në rajon
Aleksander Vulin thotë se Ushtria e Kosovës përbën një rrezik për sigurinë në rajon

Aleksander Vulin thotë se Ushtria e Kosovës përbën një rrezik për sigurinë në rajon

Ministri i Mbrojtjes në Serbi, Aleksandër Vulin, ka thënë se Ushtria e Kosovës përbën një rrezik për sigurinë në rajon, dhe i ka bërë thirrje komunitetit ndërkombëtar që të reagojë. “Ne i bëjmë thirrje komunitetit ndërkombëtar që të sigurojnë respektimin e Rezolutës 1244 dhe të mos lejojnë formimin e Forcave të Armatosura, të cilat do t’i rrezikonin sigurinë dhe stabilitetin e Kosovës, mirëpo edhe të regjionit”, ka thënë Vulin. Ai tutje, thotë se qëllimi i vetëm i formimit të ushtrisë është konflikti me Serbinë, dhe siç është shprehur ai, “ne nuk do të lejojmë krijimin e formacioneve që Haradinaj e Veseli të arrijnë deri në Nish”.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Pacolli po vazhdon të lobojë për njohjen e Kosovës në takime me ministat e shteteve që nuk na kanë njohur

Ministri Pacolli po vazhdon të lobojë për njohjen e Kosovës në takime me ministat e shteteve që nuk na kanë njohur

Në kuadër të takimeve të shumta që kryediplomati kosovar, Behxhet Pacolli, po zhvillon me homologët ...