mbpzhr 2018
valamobile
akp deri me 27 shkurt
Fillimi / Lajmet / Ana Bërnabiq thotë se Vuçiqi po mundohet që Serbia të humb sa më pak dhe të fitojë sa më shumë ndaj Kosovës
Ana Bërnabiq thotë se taksa 100% e vendosur nga Kosova i ka sjellë serbët në buzë të katastrofës humanitare

Ana Bërnabiq thotë se Vuçiqi po mundohet që Serbia të humb sa më pak dhe të fitojë sa më shumë ndaj Kosovës

Qeveria ende nuk ka propozim konkret dhe në tavolinë për çështjen e Kosovës, ka deklaruar kryeministrja e Serbisë Ana Bërnabiq. “Fjalët e Ivica Daçiqit janë qëndrim i tij personal e jo qëndrim i Qeverisë së Serbisë”, ka thënë ajo duke komentuar fjalët e Daçiqit për ndarje të Kosovës. “Vuçiq po jep çdo gjë nga vetja që të arrihet te zgjidhja me kompromis, nuk mendoj se kompromisi është afër. Ai po shikon ta gjejë majtas e djathtas dhe po përpiqet që nga të gjitha këndet ta shohë atë problem ashtu që humbasim sa më pak e të fitojmë sa më shumë”, ka thënë Bërnabiq. Ajo ka thënë se nuk e di nëse deri në fund të vitit do të gjendet kompromisi për zgjidhjen e çështjes së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

Ministria e Punëve të Brendshme do të organizojë konferencën zyrtare të përmbylljes së Projektit të ...