kek
MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Kryeministri Haradinaj: Familja Lleshi e dëshmoi që lufta për liri e UÇK-së ishte luftë e të gjithëve neve
Kryeministri Haradinaj: Familja Lleshi e dëshmoi që lufta për liri e UÇK-së ishte luftë e të gjithëve neve

Kryeministri Haradinaj: Familja Lleshi e dëshmoi që lufta për liri e UÇK-së ishte luftë e të gjithëve neve

Falë sakrificës së brezave dhe dëshmorëve që i kujtojmë sot, ne si popull jemi të lirë dhe rruga jonë është rrugë e lirisë dhe rruga e popujve të lirë evropianë. Kështu ka thënë kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, në akademinë përkujtimore në nderim të dëshmorëve Mark, Prend, Kolë dhe Memë Lleshi. Fillimisht ai bëri homazhe dhe vendosi kurora lulesh tek lapidari kushtuar dëshmorëve Lleshi. “Nderi i këtij vendi është edhe më i hershëm. Jemi në vendin, trevën që ka dhënë njerëz të zotë në të gjitha kohërat”, tha kryeministri Haradinaj, duke shtuar se nga kjo familje edhe në Luftën e Dytë Botërore kishte të rënë, e në luftën e fundit, ndër familjet e rralla që dha katër dëshmorë”, tha ai. Haradinaj, duke theksuar veçantinë e kësaj familje, tha se ata nuk e përqafuan luftën, por e bënë atë. “Familja Lleshi e dëshmoi që lufta për liri e shqiptarëve, e UÇK-së ishte luftë e të gjithëve, luftë e jona. E kemi për nder sot që të përulemi me respekt para memorialeve të dëshmorëve Lleshi. Ishim shqiptarë edhe atëherë kur këndej kanë kaluar plot e plot fuqi e bota, disa prej të cilave kanë lënë gjurmët e veta, por gjurma më e mirë në trojet tona jemi ne vetë”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Veseli: Vetëm duke luftuar korrupsionin dhe garantuar sundimin e ligjit mund t’i bindim ndërmarrësit e suksesshëm të diasporës

Kadri Veseli: Vetëm duke luftuar korrupsionin mund t’i bindim ndërmarrësit e suksesshëm të diasporës

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, sot e ka takuar një biznesmen që ishte viktimë e ...