KEK
Fillimi / Njoftime / ANULOHET Hardh Fest 2020 “Online Edition”
hardhi fest

ANULOHET Hardh Fest 2020 “Online Edition”

ANULOHET Hardh Fest 2020 “Online Edition”

Rahovec, 3 shtator 2020

Për shkak të situatës në të cilen gjendemi, kemi marr njoftim nga Policia e Kosovës se nuk lejohen të mbahen tubime publike sipas Vendimit të Qeverisë së Kosovës Nr. 01/17 e dt. 28.07.2020 sipas pikave 6, 7 dhe 8.

Andaj ne si OJQ “ Hardh Fest” jemi të obliguar të anulojme të gjitha aktivitetet e parapara në Hardh Fest 2020 “Online Edition”.

Falenderojmë Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Komunen Rahovec dhe Ministrine e Bujqësisë për gatishmërinë në përkrahje të Festivalit.

Shihemi në Hardh Fest 2021 “Shnosh si kokrra”!

Kontrolloni gjithashtu

Nga nga jeta në moshën 75 vjeçare Qama Demaku nëna e heroit të komit Xhevat Demaku

Ndahet nga jeta në moshën 75 vjeçare Qama Demaku nëna e heroit të komit Xhevat Demaku

Është ndarë nga jeta në moshën 75 vjecare Qama Demaku nëna e vajzës së vetme ...