Asfaltohet rruga kryesore për tek kompleksi i varrezave të reja të qytetit të Ferizajt

Komuna e Ferizajt pas investimit në trotuare, rrethojë, infrastrukturë nëntokësore, po kryhet edhe asfaltimi i rrugës kryesore, kthinave si dhe parkingut në Kompleksin e Varrezave të Reja të Qytetit, gjersa do të kompletohet edhe me drunj dekorativ, ndriçimin publik, objektin e Administratës e investime tjera, për të shërbyer tamam si një hapësirë dinjitoze ku prehen më të dashurit tanë.

Fotografia e Agim Aliu

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …