MIT
kek
mbpzhr 2018
akp deri me 5 maj
Airport Adem Jashari
valamobile
Fillimi / Lajmet / Ata, të cilët për hir të Amerikës kërkojnë ta hiqet taksa ndaj Serbisë, heqin dorë edhe nga pavarësia
Ata, të cilët për hir të Amerikës kërkojnë ta hiqet taksa ndaj Serbisë, heqin dorë edhe nga pavarësia

Ata, të cilët për hir të Amerikës kërkojnë ta hiqet taksa ndaj Serbisë, heqin dorë edhe nga pavarësia

Ata, që për hatër të Amerikës kërkojnë të hiqet taksa për prodhimet e Serbisë, që shiten në Kosovë, janë të gatshëm që për hatër të Amerikës dhe partnerëve ndërkombëtarë, të heqin dorë edhe nga pavarësia. Çështja e taksës po e thellon më tej ndasinë në mesin e politikanëve të Kosovës, të cilët po bëjnë po përpjekje  të mbesin partnerë të dëgjueshëm e shumë besnikë e të Amerikës, por pa e hequr taksën. Kjo po shihet se nuk do të ketë sukses, sepse kur mikut ia falë besimin, sikur bëjmë zakonisht ne shqiptarët,  atëherë duhet pranuar çdo këshillë sugjerim por edhe urdhër të tij. Kryeministri Haradinaj është kapur fortë pas taksës duke menduar se do ta fitojë besimin e shqiptarëve, të cilin e ka luhatur shumë me rritjen e pagave dhe mjaft skandaleve gjatë qeverisjes së deritanishme.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeparlamentari Veseli takoi delegacionin e Batalionit "Atlantiku"

Kryeparlamentari Veseli takoi delegacionin e Batalionit “Atlantiku”

Me një minutë heshtje për dëshmorët, ka filluar takimi i kryetarit të Kuvendit të Republikës ...