valamobile
akp deri me 27 shkurt
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Punëtorët e Burgut të Dubravës mbajnë protestë njëorëshe me kërkesë rritjen e koeficientit të pagave
Punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë mbajnë protestë njëorëshe me kërkesë rritjen e koeficientit të pagave

Punëtorët e Burgut të Dubravës mbajnë protestë njëorëshe me kërkesë rritjen e koeficientit të pagave

Punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë mbajnë protestë njëorëshe me kërkesë rritjen e koeficientit të pagave. Të pakënaqur me koeficientin e pagave janë shprehur edhe punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë. Përmes një njoftimi për medie, sindikalistët e Shërbimit Korrektues kanë paralajmëruar se sot do ta mbajnë një protestë, përmes së cilës do të kërkojnë që koeficienti i pagave të tyre të lëvizë nga 1.85 në 2.2. Protesta është paralajmëruar që të fillojë në ora 08:00 para Drejtorisë dhe pritet të përfundojë te “Porta Zero” në orën 09:00

Kontrolloni gjithashtu

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

Ministria e Punëve të Brendshme do të organizojë konferencën zyrtare të përmbylljes së Projektit të ...